Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Biljetter till upplevelser i Orlando

Välkommen till OrlandoBiljetter.se! OrlandoBiljetter.se är en del av Ticmate.se, ett svenskt bolag som erbjuder ett brett utbud av biljetter till globala upplevelser som utflykter och sightseeing, turistattraktioner och sevärdheter, transportmedel och flygplatstransfer, musikaler, shower, fotboll, Formel 1 och mycket mycket mer!

Ticmate är aktiv i 45 länder på 6 kontinenter och säljer biljetter till evenemang i städer över hela världen, från Prag i öst till Las Vegas i väst.

Vilken blir din nästa destination? Hitta biljetter och boka dina upplevelser hos Ticmate!

  • Över 3,4 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Träskbåt & Gatorland

Från 1 306 kr
Denna utflykt kombinerar en rolig tur i Floridas våtmarker på en s.k. airboat eller träskbåt, där du spanar efter vilda djur, inklusive alligatorer. Därefter blir det ett besök på Orlando Gatorland – parken som är hem åt mer än 4000 alligatorer och andra exotiska djur!

Höjdpunkter:
- Tillbringa en dag i alligatorns namn
- Upplev Floridas träskmarker på en airboat
- Besök Gatorland
- Se Gator Jumparoo Show

Alligatorer, alligatorer, alligatorer!
Ta en tur med en s.k. airboat på södra Floridas östra våtmarker. Ombord på träskbåten spanar ni efter vilda djur, inklusive områdets mest berömda invånare - alligatorn. Kom ihåg att det inte finns några garantier för vad ni ser i naturen. Det handlar om att ha tur!

Bli inte alltför upprörd om du inte ser några gators under träskbåtsfärden, du kommer definitivt att se många alligatorer på Gatorland! Parken hyser över 4000 alligatorer, ormar och andra exotiska djur, och är en dröm för reptilentusiaster.

På Gatorland kan du se flera olika uppvisningar, till exempel Gator Jumparoo Show. Upplev spänningen och känn rysningar i kroppen, när några av de största alligatorerna hoppar upp till 1,5 meter upp ur vattnet för att fånga mat, i denna unika föreställning.

Du kan även uppleva en brottningsshow, Alligator Wrestling Show, i en skuggig arena med plats för 800 åskådare. Se alligatorjägare fånga en alligator med händerna och klättra upp det käftsmällande djurets rygg, för att visa dess överlevnadsfunktioner för publiken.

Efter att ha avslutat en mängd spännande stunts, blir de yngre gästerna inbjudna att leka i "Gator Gully Splash Park”. Vi rekommenderar att ni tar med flip flops och badkläder, eftersom ni kan bli blöta!

Hur får jag mina biljetter?  
Strax efter det att din bokning är slutförd skickas din e-biljett direkt till din e-post, det är bara att skriva ut den och ta med den på turen.

Var börjar turen? 
I turen ingår upphämtning från utvalda hotell och samlingsplatser i Orlando.

Klicka HÄR för att se upphämtningstider för varje samlingsplats och välj det som passar dig bäst.

Var slutar turen?  
Vid hotellet eller mötesplatsen.

Hur lång tid varar turen?
Ca 8 timmar.

Finns det barnbiljetter?
Ja, för barn mellan 3-11 år. Barn under 3 år följer med gratis i sällskap med vuxen betalande.

Öppettider

Turen avgår tisdagar & fredagar kl. 08:30.

Vägbeskrivning

Träskbåt & Gatorland

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!