Träskbåt & Shopping

Från kr 914
Kombinera en rolig och spännande 30-minuters träskbåtstur med den ultimata shoppingrundan i två av Orlandos mest populära shoppingcentra. Denna tur kombinerar det bästa av Florida i en och samma utflykt!

Höjdpunkter:
- Upplev det bästa av Florida – träskmarkerna & shopping
- Njut av en 30-minuters träskbåtssafari
- Besök Wild Florida Wildlife Park och se alla djur
- Shoppa loss - Besök Orlando Premium Outlets och Mall at Millenia
- Transfer från ditt hotell eller närmast mötesplats

Det Vilda Florida & Shopping
Denna utflykt är det ultimata sättet att kombinera Det Vilda Florida med shopping i Florida!

När det gäller ekovänliga airboat-turer, finns det ingen bättre arrangör än Wild Florida. Du färdas djupt in i de skyddade träsk och floder som utgör Centrala Floridas Everglades. Spana efter alligatorer och se fåglar, örnar, träd och växter. Upptäck det naturliga och autentiska Florida, när det är som bäst! Vi garanterar att du inte ser några bostadsområden eller tecken på mänskligt liv. ?

Efter båtturen är det dags att utforska fantastiska Wildlife Park! Wild Florida Wildlife Park ger dig chansen att se, klappa och även mata några av Floridas inhemska landlevande djur, liksom olika arter av tropiska fåglar. Utforska den fantastiska parken och dess invånare: zebra, kalkon, watusi, zedonk, hjort, vattenbuffel, emu, vildsvin, zebu monster alligator, och mycket mer! 

Sen är det dags att ta dig med till de bästa varuhusen i Florida! Du får se allt från var man kan göra de bästa klippen och få fina rabatter, till var du hittar de mest utsökta märkeskläderna. Vi börjar med platsen med de bästa erbjudandena - Orlando Premium Outlets vid Vineland Rd, där du hittar designermärken till rabatterade priser. Detta är en av de största outletgalleriorna i hela Florida, som erbjuder massor av förmånliga priser och stora märken som Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren och Prada, för att nämna några. Du får även besöka Mall at Millenia med varuhus som Bloomingdales, Neiman Marcus och Macys plus många andra exklusiva butiker.

Mellan besöken på shoppingcentrumen kan du lämna väskor och påsar ombord på bussen, så att du inte behöver bära dem med dig hela dagen. Du får även ett rabatthäfte som ger dig extra besparingar på Orlando Premium Outlets.

Hur får jag mina biljetter?
Strax efter det att din bokning är slutförd skickas din e-biljett direkt till din e-post, det är bara att skriva ut den och ta med på turen.

Var börjar turen? 
I turen ingår upphämtning från utvalda hotell och samlingsplatser i Orlando.

Klicka här för att se upphämtningstider för varje samlingsplats och välj det som passar dig bäst.

Var slutar turen? 
Vid ditt hotell eller samlingsplatsen.

Hur lång tid varar turen?
Ca 10 timmar.

Finns det barnbiljetter?
Ja, för barn mellan 3-12 år. Barn under 3 år följer med gratis i sällskap med vuxen betalande.

Öppettider

Turen avgår onsdagar & lördagar kl. 08:35.

Boka

lör, 16 feb 2019

Vägbeskrivning

Träskbåt & Shopping