Sök biljetter

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Space Pass

 
Från 1 515 kr
Häng med på den ultimata upplevelsen för rymdentusiaster - se det bästa Kennedy Space Center har att erbjuda, på en och samma dag! Besök Kennedy Space Center, ät lunch med en astronaut och åk med på en guidad busstur och se områden som du normalt inte får se!

Höjdpunkter:
- Den ultimata upplevelsen för rymdentusiaster
- Utforska Kennedy Space Center med ett Space Pass
- Guidad busstur med Discover KSC
- Se områden som inte visas på reguljära bussturer
- Ät lunch med en astronaut
- Se rymdfärjan Atlantis på nära håll

Den ultimata upplevelsen för rymdentusiaster
Börja dagen genom att besöka världens mest omfattande attraktion med tema rymden och rymdfärjor.

I Kennedy Space Center Visitor Complex får du komma riktigt nära den ovärderliga Atlantis rymdfarkosten, på ett sätt som bara astronauter har gjort tidigare. Ta del av mer än 60 interaktiva utställningar och högteknologiska simulatorer och testa dina färdigheter som astronaut. Du kan också välja att promenera genom en fullskalig rymdfärja, röra vid en bit sten från månen eller smaka på rymd-glass? Vi rekommenderar dig att besöka IMAX-filmen eller rundturen Shuttle Launch Experience före lunch.

Njut av en lunchbuffé och en presentation av en astronaut. Passa på att ta foton och be om autografer.

Efter lunch är det dags att åka den guidade turen med Discover KSC-bussen. Denna 2-timmars guidade busstur i Kennedy Space Center tar dig ut till de tidigare uppskjutningsplatserna. Om du verkligen vill uppleva Kennedy Space Center, men inte nödvändigtvis vill gå runt och läsa utställningarna själv, då detta är din chans.

Vid vissa tillfällen, stannar bussen vid Vehicle Assembly Buildings, byggnaderna där rymdfärjorna byggdes, så att gästerna har möjlighet att fotografera utanför. Detta är definitivt en höjdpunkt på turen och något man inte bör missa. Detta extra stopp är endast tillgängligt under en begränsad tid och vi kommer inte få veta av NASA när detta specialstopp upphör!

Denna tur tar dig till områden som inte visas på reguljära bussturer. Bussturen slutar vid Saturn V Center där gästerna får gå under Saturn V-raketen och röra vid en bit sten från månen.

Du kan även boka ditt Space Pass, inklusive transfer. Vi erbjuder också inträdesbiljetter till Kennedy Space Center och en tur till Kennedy Space Center, inklusive transfer.

Hur får jag mina biljetter?  

Strax efter det att din bokning är slutförd skickas din e-biljett direkt till din e-post, det är bara att skriva ut den och ta med den på turen. 

Hur lång tid varar turen?
Ca 11 timmar.

Vilken tid äter vi lunch?
Kl. 12:00.

Vilken tid är bussturen Discover KSC?
Bussturen startar någon gång mellan kl. 13:30-14:30.

Finns det barnbiljetter?
Ja, för barn mellan 3-11 år. Barn under 3 år följer med gratis i sällskap med vuxen betalande.

Öppettider

Turen startar dagligen kl. 09:00.

Boka

sön, 12 jul 2020

Vägbeskrivning

Space Pass

Adress
SR 405, Florida 32899

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!