Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Biljetter till upplevelser i Orlando

Välkommen till OrlandoBiljetter.se! OrlandoBiljetter.se är en del av Ticmate.se, ett svenskt bolag som erbjuder ett brett utbud av biljetter till globala upplevelser som utflykter och sightseeing, turistattraktioner och sevärdheter, transportmedel och flygplatstransfer, musikaler, shower, fotboll, Formel 1 och mycket mycket mer!

Ticmate är aktiv i 45 länder på 6 kontinenter och säljer biljetter till evenemang i städer över hela världen, från Prag i öst till Las Vegas i väst.

Vilken blir din nästa destination? Hitta biljetter och boka dina upplevelser hos Ticmate!

  • Över 3,4 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Kennedy Space Center & Träskbåtssafari

Från 1 913 kr
Kombinera en resa ut i rymden följt av en 30-minuters träskbåtssafari i Floridas våtmarker. På Kennedy Space Center får lära dig allt om rymdfärder och rymdfärjor, och du får känna hur det är att vara en astronaut för en dag!

Höjdpunkter:
- Besök Kennedy Space Center
- 60 interaktiva astronaut simulatorer
- Följ med på en NASA busstur
- Utforska rymdfärjan Atlantis
- Testa simulatorn, Shuttle Launch Experience
- Titta på en 3D IMAX-film
- Njut av en 30-min tur i en träskbåt
- Transfer t/r från Orlando

Kennedy Space Center & Träskbåtssafari
När du anländer till Kennedy Space Center har du chansen att bli välkomnad av en astronaut, som en extra bonus för våra gäster. Vi måste dock reservera oss för att astronauten inte är på plats alla dagar, men de allra flesta dagar, och endast för våra gäster!

Sen kan du utforska museet i din egen takt. På Kennedy Space Center Visitor Complex lär du dig allt om rymdfärder och rymdfärjor. Under den informativa NASA bussturen, finner du dig själv inne i kontrollrummet och tittar på en verklig Saturn V-raket - den största raketen som någonsin har flugit!

Efter bussturen kan du luta dig tillbaka och njuta av en informativ IMAX film, utforska rymdfärjan Atlantis eller prova centrets Shuttle Launch Experience, en simulator för uppskjutning av rymdfärjor. Simulatorn återskapar synintryck, ljud och känslan av en uppskjutning. Du blir fastspänd och läggs i vertikalt läge för uppskjutningen i den rörelsebaserade simulatorn, den enda i sitt slag. Denna 5 minuters upplevelse kulminerar i en hisnande utsikt över jorden!

Utforska mer än 60 interaktiva utställningar och högteknologiska simulatorer och testa dina färdigheter som astronaut. Du kan promenera genom en fullskalig rymdfärja, röra en sten från månen eller smaka rymd-glass?

Efter besöket vid Kennedy Space Center är det dags för en 30-minuters träskbåtssafari, där du får uppleva Floridas vackra våtmarker. Se exotiska växter, blommor och vilda djur – har du tur kan du spana in våtmarkernas invånare #1 – alligatorn!

Vi erbjuder även endast entrébiljetter till Kennedy Space Center, för dig som reser runt på egen hand, eller entrébiljetter till Kennedy Space Center, inklusive transfer t/r från Orlando.

Hur får jag mina biljetter?  
Strax efter det att din bokning är slutförd skickas din e-biljett direkt till din e-post, det är bara att skriva ut den och ta med den på turen.

Var börjar turen? 
I turen ingår upphämtning från utvalda hotell och samlingsplatser i Orlando.

Klicka HÄR för att se upphämtningstider för varje samlingsplats och välj det som passar dig bäst.

Var slutar turen?  
Vid hotellet eller mötesplatsen.

Hur lång tid varar turen?
Ca 11 timmar.

Finns det barnbiljetter?
Ja, för barn mellan 3-11 år. Barn under 3 år följer med gratis i sällskap med vuxen betalande.

Öppettider

Turen avgår måndagar & torsdagar kl. 08:30.

Vägbeskrivning

Kennedy Space Center & Träskbåtssafari

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!