Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Biljetter till upplevelser i Orlando

Välkommen till OrlandoBiljetter.se! OrlandoBiljetter.se är en del av Ticmate.se, ett svenskt bolag som erbjuder ett brett utbud av biljetter till globala upplevelser som utflykter och sightseeing, turistattraktioner och sevärdheter, transportmedel och flygplatstransfer, musikaler, shower, fotboll, Formel 1 och mycket mycket mer!

Ticmate är aktiv i 45 länder på 6 kontinenter och säljer biljetter till evenemang i städer över hela världen, från Prag i öst till Las Vegas i väst.

Vilken blir din nästa destination? Hitta biljetter och boka dina upplevelser hos Ticmate!

  • Över 3,4 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Fun Spot America Nöjesparker

Från 673 kr
Besök Fun Spot America tillsammans med hela familjen! Det finns något att göra för alla åldrar; spännande åkattraktioner, berg-och dalbanor, arkadspel, go-kart och ett område anpassat för de mindre barnen.

Höjdpunkter:
- Åkband till Fun Spot America Theme Park
- Välj mellan två nöjesparker
- Berg-och dalbanor & spännande åkattraktioner
- Häftiga go-kart banor
- Åk världens högsta SkyCoaster (ingår ej)
- Gratis parkering och gratis wi-fi

Besök Fun Spot USA
När du köper dina biljetter online hos oss, kan du välja mellan två bekväma parker: Fun Spot Orlando ligger bara några minuter från Universal Studios och International Drive, medan Fun Spot Kissimmee ligger nära Disney World i Gamla Stan.

Biljetten ger dig entré till nöjesparken samt åkband till de många spännande åkattraktionerna och go-kart banorna. Ta med hela familjen för en hel dag fylld av fartfylld glädje i den varma Florida solen.

Fun Spot - Orlando
Testa Orlandos enda berg-och dalbana i trä White Lightning, tävla mot dina vänner på go-kart banorna eller testa den nya ”slänggungan” SkyCoaster, dryga 76 meter upp i luften! Besök Sky Diner för en god lunch eller ett välsmakande mellanmål. Spela mer än 100 nya och klassiska tv-spel i arkaden, hoppa på den spännande Rip Curl , spinn vidare med Paratrooper och se resten av parken snurra runt under mer och mer fart!

Fun Spot - Kissimmee
Testa världens högsta ”slänggunga” SkyCoaster, 91 meter upp i luften (ingår ej i det allmänna åkbandet). Utmana dina vänner i go-kart race på någon av de häftiga banorna. Spela mer än 100 nya och klassiska videospel i arkaden och anslut dig till hastighetstävlingen på Rockstar Coaster, där du själv styr hur snabbt och hur mycket din vagn snurrar längs snäva svängar.

Området The Kid’s Spot är anpassat med lite mindre spänning för de små barnen, här kan dina barn njuta av en lugnare men lika rolig upplevelse. Alla åkattraktioner på The Kid’s Spot är avsedda för barn mellan 24 inches (61 cm) och 42 inches (107 cm) långa.

Hur får jag mina biljetter?  
Strax efter det att din bokning är slutförd skickas din e-biljett direkt till din e-post, det är bara att skriva ut den och ta med den till Fun Spot där du får ditt åkband. 

Vad händer om jag inte vill åka attraktionerna?
Det är gratis inträde till temaparken för alla besökare som inte vill åka karuseller och åkattraktioner. Du får endast tillträde till åkattraktionerna med ditt personliga åkband.

Finns det barnbiljetter?
Nej, vi erbjuder inga barnbiljetter till Fun Spot America.

Öppettider

Öppet dagligen, tider varierar efter säsong.

Vägbeskrivning

Fun Spot America Nöjesparker

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!