Sök biljetter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Gatorland, inkl. zipline

Från kr 1156
Följ med på en äventyrlig eftermiddagsutflykt till Gatorland i Orlando, där du lär dig mer om Floridas mäktiga invånare - alligatorn. På Gatorland får du sväva ut över parken i den nya linbanan Screamin’ Gator Zipline.

Höjdpunkter:
- Besök det roliga & fantastiska Gatorland
- Upplev Floridas #1 invånare på nära håll
- Prova på nya Screamin’ Gator Zipline
- Klappa på djuren vid barnens djurpark
- Se Gator Wrestling Show
- Inkl. hotelltransfer

Alligatorer & Zipline på Gatorland
Gatorland erbjuder många olika utställningar, till exempel Gator Jumparoo Show. Upplev spänningen och rysningarna när några av de största alligatorerna hoppar upp till 1,5 meter upp ur vattnet för att fånga mat, i denna unika föreställning.

Du kan även uppleva en Alligator Wrestling Show i en täckt arena med plats för 800 åskådare. Se alligatorjägare fångar en alligator med händerna och klättra upp det käftsmällande djurets rygg för att visa dess överlevnadsfunktioner för publiken.

På Gatorland kan du även prova på den nya spännande linbanan Scraamin’ Gator zipline. Resan tar dig på en 365 meter långt, högtflygande äventyr mellan några av de finaste zipline-tornen i världen. Sväva genom luften och trotsa gravitationen när du färdas över en del av parkens huvudattraktioner, inklusive kubanska krokodiler och krokodiler från Nilen, samt över Alligator Breeding Marsh (avelsområdet), komplett med etthundratrettio jättealligatorer som tittar på dig underifrån.

Om du inte vill åka linbana, kan du istället köpa endast entrébiljett till Gatorland eller biljetter till Gatorland, inklusive tur i en träskbåt!

Hur får jag mina biljetter?  
Strax efter det att din bokning är slutförd skickas din e-biljett direkt till din e-post, det är bara att skriva ut den och ta med den till Gatorland.

Var börjar turen?  
I turen ingår upphämtning från samtliga hotell i Orlandos turistområden, Kissimmee, Lake Buena Vista och Disney. ??

Var slutar turen?  
Vid ditt hotell. 

Hur lång tid varar turen?

Ca 4 timmar.

Vad ska jag ha för kläder på mig när jag åker zipline?
Deltagare måste bära skor med stängd tå. Undvik kjol, klänning och korta shorts.

Är det längd- eller viktkrav för att åka linbanan?
Du måste vara minst 95 cm lång, och får inte väga mer än 125 kg, och zipline-selen måste sitta säkert för att du ska få åka. Du kan bli tvungen att väga dig innan turen i linbanan.

Finns det barnbiljetter?
Ja, för barn mellan 3-12 år. Barn under 3 år följer med gratis i sällskap med vuxen betalande. 

Viktig information
:
- För att skydda djuren och parkens besökare får du INTE ta med kamera, mobiltelefon, videoutrustning, GoPro kameror eller andra personliga saker på zipline-äventyret.
- Det finns skåp där du kan förvara dina ägodelar.
- Du måste underteckna ett formulär innan linbanefärden.  Minderåriga under 18 år måste uppvisa ett formulär undertecknat av en förälder eller förmyndare.

Öppettider

Turen avgår tisdagar & fredagar kl. 13.00.

Boka

lör, 16 feb 2019

Vägbeskrivning

Gatorland, inkl. zipline